1. U heeft een Instagram-account nodig
3. Klik op "Beheer klanten":

4. Klik op
5. Vul de velden in, voer voor de "Applicatienaam" de naam van uw bedrijf of uw apps-bouwer in en vertel voor de "Beschrijving" dat deze Instagram-app de gebruikers toestaat om Instagram-fotogalerijen te integreren in hun mobiele applicaties. Voer in de velden "Website-URL" en "Geldige omleidingen URI's" de url van uw Siberian in.
6. Nu hebt u een klant-ID.
7. Klik op "Beheer" om uw Instagram-app in te voeren en klik vervolgens op het tabblad "Beveiliging", schakel "Uitschakelen impliciete OAuth:" uit en klik op "Update Client":

8. Hierin
URL: https://api.instagram.com/oauth/authorize/?client_id=CLIENT-ID&redirect_uri=REDIRECT-URI&response_type=token
vervang "CLIENT-ID" en "REDIRECT-URI" met uw eigen info en plak de URL in uw browser.
9. Autoriseer de API-aanvraag
10. U verkrijgt het token (dit staat in de URL achter "access_token =")
11. Voordat u Instagram in uw Siberian gebruikt, moet u ten minste een afbeelding toevoegen aan uw Instragram-account.
12. Stuur de CLIENT-ID en je ACCESS TOKEN na ons toe via een helpticket: