Ssl Player

Wij hebben van nu een mogelijkheid om de player op jullie website te voorzien van een https player,

de voordeel is hier van als je een ssl op de website heb deze ook actief is wanneer je onze stream player op de website zet, u heeft wel een stream dienst van ons nodig.

Hoe kunt u dit doen:

1. inloggen op centovacast
  2. klik op quicklinks
  3. dan bij het kople secure proxy links de link pakken die u nodig heeft voor uw website.

stream met ssl

• ssl, streams, player, ssl player, ssl stream