Beste

Als u een bestling wilt opzeggen kunt u als volgd tewerk gaan.
U logt in op deze url http://klanten.thehosting4you.nl en klikt op (Mijn producten).
Dan zoekt u het product op wat u wilt opzeggen en daar rechts van ziet u een boekje met een groene pijl hier klikt u dan op.
Dan gaat u helemaal naar onderen en daar ziet u de knop (Dit product graag opzeggen).
De rest spreek voor zich

M.v.g. Het team van TheHosting4You