Het maken van een DJ Account

Om een DJ account aan te maken moet u het volgende doen:

1. In het navigatiepaneel aan de linkerkant van het scherm(in CentovaCast), klikt u op dj's onder de Configuratie rubriek.

2. Klik op de Create DJ account link aan de rechterzijde van de pagina.

3. Hier voert u een gebruikersnaam, wachtwoord, en de naam van de DJ in de juiste velden.

4. Configureren privileges voor de DJ. Een aantal privileges die beschikbaar zijn, en elke combinatie van privileges kunnen worden toegewezen aan elke DJ:

• Start/stop de stream - Hiermee kan de DJ de stream laten starten en/of stoppen.
  • Start/stop de autoDJ - Hiermee kan de DJ de autoDJ laten starten en/of stoppen alleen de autoDJ. Voor SHOUTcast v1 servers Dit is vereist om een DJ te laten uitzenden.
  • Beheer playlist instellingen - Hiermee kan de DJ een afspeellijst instellen van de autoDJ wijzigen.
  • Toegang mediatheek - Hiermee kan de DJ toegang krijgen tot de mediabibliotheek en het toevoegen/verwijderen van tracks in de playlists.
  • Beheer mediabestanden - Hiermee kan de DJ een bestand upload, verplaatsen, hernoemen, en verwijder van uw stream.
  • Volledige FTP toegang - Hiermee kan de DJ inloggen op de ftp server en het beheren van mediabestanden rechten met uw toestemming.
  • Privé FTP-map - Biedt een eigen map onder media/dj/djusername waarin de DJ kan uploaden en beheren van zijn eigen set van media bestanden via FTP of via de file manager.
  • Bekijk statistieken - Hiermee kan de DJ de statistieken bekijken voor de stream.
  • View luisteraars - Hiermee kan de DJ ook de huidige luisteraars te bekijken voor de stream.
  • Logboek - Hiermee kan de DJ ook de logbestanden te bekijken voor de stream.

5. Stel de toegestane logintijden voor de DJ in. U kunt de DJ's toegang geven tot specifieke tijden van de dag en op bepaalde dagen van de week, zodanig dat hij alleen in staat is om in te loggen tijdens zijn geplande programma (indien van toepassing).

6. Klik op Opslaan om het nieuwe DJ-account op te slaan.

7. u dient nu de server te stoppen 30 seconden wachten en dan weer starten.

Hierna kunt u doorgaan met deze stap: link