U bent hier gekomen omdat het uploaden van de muziek klaar is , is dit nog niet het geval klik hier  anders kunt u verder  gaan met dit artikel.

Hier de stappen om de muziek in de playlijst te zetten:
  1. U logt in op centovacast.
  2. Dan klikt u bij AutoDJ op media Rood omlijnd
  3. Media uploaden
  4. Dan heeft u drie vakken en u moet de linker bovenste hebben .
  5. daar maakt u alle muziek blauw die u in de auto dj wilt zetten.
  6. selecteer muziek
  7. als deze geselecteerd is sleept u deze naar de gewenste playlijst(er moet altijd ook muziek in de standaaard rotatie).
  8. Als u dit gedaan heeft kunt u terug gaan en de server starten.

Veel succes.